Health & Fitness Store

de gezondheid van het hart van de gezondheidszorg lifestyle

De betekenis van dromen is erg belangrijk bij het nauwkeurig vertaald. Na het doen van wat onderzoek, zult u merken dat tot op zekere hoogte, zelfs vetten zijn goed voor je gezondheid. Omega vetzuren zijn een weldaad voor je hart en hersenen. Vetzuren verminderen van de ontsteking en het vóórkomen van ziekten in je lichaam. Vetzuren zijn aanwezig in visolie, levertraan, zalm olie, noten, eieren en vis. Vitamine C: Misschien wel de meest populaire en gewilde vitamine als men gelooft dat het stimuleren van het immuunsysteem. Sommige mensen zweren bij vitamine C om te helpen bij het voorkomen van de griep. We weten dat het essentieel in het dieet want het is een van de meest krachtige anti-oxidanten. Het is nodig elke dag, want het lichaam slaat deze voedingsstof. Anders dan het stimuleren van het immuunsysteem vitamine C ook beschermen tegen hart-en vaatziekten, vermindert de veroudering van de huid, beschermt tegen prenatale problemen in verband met gezondheid en ziekten van het oog.

CDC-financiering, drie-vierde van die maakt zijn weg naar lokale en nationale afdelingen van de volksgezondheid en openbare en privé-partners, in de vorm van subsidies, is achtergebleven bij de inflatie sinds 2009 en is bijna plat omdat 2014. Met name het gedeelte van de begroting van het agentschap, dat gaat naar staten voor het beheersen van besmettelijke ziekten is ook grotendeels onveranderd gebleven over de afgelopen vier jaar. Aangezien e-sigaretten aangekomen in de VS in 2007, ze zijn onderzocht door verslaving onderzoekers als mogelijke stopzetting apparaten voor volwassenen proberen te stoppen met brandbare of regelmatig, sigaretten.


De Food and Drug Administration (FDA) lijsten 93 schadelijke of potentieel schadelijke chemische stoffen gevonden in gewone sigaretten, en het National Cancer Institute (NCI) beschrijft sigaretten als het hebben van meer dan 7.000 chemicaliën. E-sigaretten bevatten minder chemicaliën en dus de industrie heeft gepresenteerd als een gezond alternatief voor gewone sigaretten.
Maar verdampen vloeistoffen kunnen nog steeds nicotine bevatten, een zeer verslavende drug.

Glaucoom treft meer dan 70 miljoen mensen per jaar. Deze ziekte veroorzaakt vloeistof de druk binnen het oog geleidelijk te verhogen, uiteindelijk een beschadiging van de oogzenuw die draagt elektrische signalen van het oog naar de hersenen. Normaal gesproken, het opsporen van de vroege stadia van glaucoom vereist een uitgebreide oogonderzoek door een getrainde medische professional - mensen die vaak in korte levering in rurale en achtergestelde gemeenschappen. Echter, de Cambridge Consultants' He headset biedt iedereen de mogelijkheid om de ziekte te diagnosticeren, zolang zij hebben een smartphone en 10 minuten te sparen. Controle van uw bloeddruk. Hoge bloeddruk is een belangrijke risicofactor voor hart-en vaatziekten. Het is belangrijk om uw bloeddruk regelmatig gecontroleerd - ten minste eenmaal per jaar voor de meeste volwassenen, en vaker als u een hoge bloeddruk.
Maatregelen nemen, met inbegrip van veranderingen in levensstijl, te voorkomen of onder controle van hoge bloeddruk.

Zuurstof zorgt voor een sfeer in het lichaam waardoor het lichaam om ZICHZELF te GENEZEN van vrijwel alle ziekten die gekenmerkt wordt door virussen, schadelijke bacteriën, toxines, de ziekte van micro-organismen en ziekteverwekkers, met inbegrip van maar niet beperkt tot kanker, AIDS, ziekte van Alzheimer en de Ziekte van Parkinson, diabetes, reumatoïde artritis, multiplesclerosis, hart-en vaatziekten, maagzweren, astma en vele andere soorten van ziekten zoals de griep. Meer dan een slechte gewoonte, snurken kan een teken zijn van iets meer serieus: obstructieve slaapapneu (OSA). Deze aandoening, die wordt gekenmerkt door de ademhaling onderbroken tijdens het slapen, kan het verhogen van de bloeddruk. Mensen met OSA hebben 4 keer hoger risico van hart-en vaatziekten dan normale mensen. Zwaarlijvige mensen zijn makkelijker te krijgen van de OSA, maar dat betekent niet dat slanke mensen hebben minder risico. Als u vaak snurken en wakker gevoel moe, moet u naar uw arts.

Volgens de American Lung Association, roken-gerelateerde ziekten aanspraak maken op een geschatte 430,700 Amerikaanse levens per jaar. Het is direct verantwoordelijk voor 87 procent van de gevallen van longkanker en veroorzaakt de meeste gevallen van emfyseem en chronische bronchitis. Deze sectie is gewijd aan websites die te bespreken "Hoe te Stoppen met Roken of Stoppen met Roken". Het juiste antwoord lijkt te zijn dat "Het hangt ervan af." Het lef ziekte zelf kan worden omgekeerd of op zijn minst vertraagd, maar een hartspier die is overleden door gebrek aan zuurstof gevolg van geblokkeerde kransslagaders kan niet worden gerepareerd. Dus de meest effectieve kans op een betere gezondheid bij mensen die een hart littekens van een hartaanval te keren, hart-en vaatziekten veroorzaakt door de blokkade in hun kransslagaders om te stoppen met een ander.